Hier staan we dan met zijn allen aan het begin van een nieuw tijdperk. Of zullen we het maar een nieuw dieptepunt noemen. De controle of iemand wel of niet gevaccineerd is als hij horeca, evenementen of theater wilt bezoeken. Het is totaal niet uit te leggen. Maar voor u stopt met lezen omdat u het allemaal wappie verhalen vindt. Lees deze keer even verder. De maatregelen die nu worden doorgevoerd waren bij de overheid al bekend voordat Nederland in lock-down ging. Ja u leest het goed, de overheid had de Coronacheck-app al voorbereid toen we nog niet eens in lock-down zaten.

Iemand die gevaccineerd is kan het virus overbrengen op een andere gevaccineerde. Dat is exact hetzelfde virus welke een ongevaccineerde op een gevaccineerde over kan brengen. Van welke twee de gevaccineerde het ook krijgt, hij zal net zo ziek worden. Het vaccin, zou volgens de verhalen, er voor moeten zorgen dat iemand minder ziek wordt. Het vaccin helpt niet om te voorkomen dat je anderen besmet, het vaccin neem je niet voor die ander, niet om te voorkomen dat je als kind opa of oma kan besmetten, niet voor groepsimmuniteit, het vaccin neem je voor je zelf, punt.

Dit wetende zou een gevaccineerde zich ook moet laten testen als hij ergens heen wilt. Dan is er enige logica, maar nu niet. Dat ongevaccineerde gescheiden moeten worden van gevaccineerde is dan ook totale waanzin. En als gevaccineerde zich moeten laten testen, hadden ze het vaccin waarschijnlijk niet genomen, want het was tenslotte ‘vrijheid voor een prikkie’. Een kleine kanttekening die niet verteld is door Hugo de Jonghe, het is niet een prikkie maar een jaarlijks terugkerende prik voor vrijheid.

Op de site van het RIVM staat een artikel met de kop: Met extra aankoop van 6 miljoen Moderna-vaccins zijn we klaar voor 2022.

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/06/28/met-extra-aankoop-van-6-miljoen-moderna-vaccins-zijn-we-klaar-voor-2022?fbclid=IwAR3d4MAXm4wNAX8CPBCiDvHIW1bnInM_QymsOZ745rjZ-uApbRFr3v4ogcA

In het artikel staat dat er voor 2022 en 2023 met die extra aankoop van 6 miljoen vaccins, er in totaal 60 miljoen vaccins zijn ingekocht. Dat betekend dat elke Nederlander in 2022 en in 2023 wederom twee prikkies ‘mag’ gaan halen. Er staat toch al een vinkje in de Coronacheck-app? Dat klopt u heeft een vinkje welke volgens de handleiding van de Coronacheck-app maar een jaar geldig is. En volgens de opgestapte Mona Keijzer is het vaccin maar een half jaar geldig. Kan iedereen dus elk half jaar een nieuw prikkie halen om weer uit eten te mogen.

Nu lijkt het misschien nog dat de uitbater zelf kan bepalen al dan niet te controleren. Enkele burgemeesters geven aan niet te gaan handhaven. Nee, nu nog niet, voor de controle worden er 5000 boa’s opgeleid. Over enkele maanden gaan deze boa’s met hard regime controleren. Om middernacht moet alles dicht, Geen nachtclubs open. De hele sector wordt gesloopt. Het begint steeds meer op een politiestaat te lijken.

In mijn eerdere column over Fieldlabs haalde ik aan dat het domein fieldlabevenementen.nl reeds op 23 juni 2020 is geregistreerd door de overheid. Begin 2020 wist de overheid al dat in 2021 Corona er nog zou zijn en men testen met toegang zou gaan invoeren. Maar het kan nog gekker, het domein coronacheck.nl wat door de overheid is geregistreerd en waar wordt uitgelegd wat de Coronacheck-app is…

…is geregistreerd op 25 februari 2020. (Bron: SIDN.NL) Nederland ging op 15 Maart 2020 pas in lock-down! Voordat Nederland in Lock-down ging wist de overheid al, dat het een Coronacheck-app zou gaan invoeren. Voor 25 februari 2020 was er al een compleet plan voor de coronacheck-app om ongevaccineerde uit te sluiten cq mensen te dwingen zich te laten vaccineren.

Ja u leest het goed, voordat Nederland in lock-down ging was de overheid al bezig met het uitrollen van hun smerige plan. En bedenk dat op 1 december 2019 pas de eerste besmetting in China was. Dat was slechts drie maanden eerder.
Beetje bij beetje wordt de mensheid zachtjes een hoek in gedrukt, waar ze straks niet meer uit komen.

Begrijpt u nu waarom Grapperhaus terwijl iedereen opgesloten zat hij een knuffel bruiloft had. Hij en andere politici wisten al lang waar ze mee bezig waren. Wisten al lang dat Corona niet meer een gevaar voor de volksgezondheid was. Welke politici en welke partijen betrokken zijn, ik heb geen idee. Maar ik vermoed dat Baudet, Haga en Omtzigt met de spelletjes meespelen, een rookgordijn optrekken zodat de burger niet achter de waarheid komt.

En de media, die doet keihard mee, artiesten en BNérs die geld krijgen van de overheid om zich zogenaamd te laten prikken.

En Willem Engel? Ook daar zou ik niet verbaasd van zijn dat die in het complot zit. Gewoon om de mensen die zich niet willen laten vaccineren volledig belachelijk te laten lijken.

Elk virus muteert constant naar een besmettelijkere, maar mildere variant. Om uiteindelijk te verdwijnen, Corona is al zo vaak gemuteerd dat alleen met een lange stok in de neus kan worden gekeken of u het heeft.

Al anderhalf jaar luisteren we braaf naar de overheid. Handschoenen, mondkapjes, afstand houden, winkels en horeca op slot, opgesloten thuis zitten, geen visite, wat is de volgende stap die ze gaan nemen. Tot hoever laten we het nog komen, wanneer zeggen we met zijn allen, tot hier en niet verder!


Ik wens u veel wijsheid toe,

Jim
JimOpMaandag.nl

Kopiëren mag, wel met bronvermelding
#Coronacheck #jimopmaandag #delenmag

Categorieën: CoronaPolitiek